Kategorier
andlighet släpp fram din kraft

Att ha ett öppet sinne ökar viljan till förändring

forandringar

När vi ger oss själva friheten att i både tanke och handling påverka vår egen tillvaro sås fröet till personlig kreativitet. Vårt sinne förstår och vänjer sig vid att i alla sammanhang tänka öppet och utan dömande.

Den lyxen kan om vi själva vill bli till en god vana. Plötsligt uppenbarar sig lösningar på problem vi annars inte hade sett. Med sann öppenhet i sinnet förstår vi dessutom att förändringar betydligt oftare betyder möjligheter än tvärtom.

 

I bloggserien ”Släpp fram din kraft” publicerar Per & Therese Appelqvist 40 inspirationsinlägg mot att leva mera autentiskt. Släpp fram din kraft 2: ”Att ha ett öppet sinne ökar viljan till förändring”. Twittra citatet.  

2 svar på ”Att ha ett öppet sinne ökar viljan till förändring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *