Kategorier
andlighet släpp fram din kraft

”Att leva sitt liv och ingen annans är en konst”

film

När vi möter oss själva i de små eller stora sammanhang som ger oss sann glädje lever vi på riktigt. Ingenting kan ge andra mer glädje än det som är meningsfullt just för oss. Andra kan inte känna mer glädje än det som är sant för dem. Därför är den sanna omtanken mot andra att inte leva deras liv och önskningar.

Det finaste vi kan ge andra är att leva vårt eget liv och inspirera andra att göra detsamma.

I bloggserien ”Släpp fram din kraft” publicerar Per & Therese Appelqvist 40 inspirationsinlägg mot att leva mera autentiskt. Släpp fram din kraft 3: ”Att leva sitt liv och ingen annans är en konst” Twittra gärna citatet

2 svar på ””Att leva sitt liv och ingen annans är en konst””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *