Kategorier
autentisk Autentiskt inifrånstyrning inspiration personlig utveckling

Autenticitet

Satt precis på facebook och nätverkade med flera nya nätvänner. Känns jättekul att dela andras perspektiv och funderingar. Fenomenet tweetchats lockar även och tanken är att dra ihop några spännande trådar. Precis som det verkar så är jag sugen på en riktig nätverkshöst och välkomnar er som känner likadant att höra av er.

Jag chattade precis med en vad det föreföll mycket klok man om livet och det som berör oss. När jag skriver att det viktigaste för mig är autenticitet ber han mig utveckla. Han skrev att han tänker direkt på äkthet. Autenticitet innehåller så mycket och vi tolkar det dessutom olika utifrån den person vi är.

Autenticitet är för mig när människor tar ansvar för sina erfarenheter, värderingar etc och agerar i linje med det som är dem, där inne.Twittra detta. Det märks direkt på oss när vi är autentiska. Orginalet framträder och kopian bleknar. För vi uttrycker vad vi tänker, känner och tror på samtidigt som vi agerar trovärdigt kopplat till det vi uttrycker. Det är sant rakt igenom. Vi styr inifrån det som är viktigt för oss helt enkelt.

Det vill jag ägna all min kraft åt i mitt yrkesliv och privatliv – att inspirera till mer autenticitet.

Låt oss Go Authentic och leva så autentiskt vi bara kan. 🙂

Utveckla gärna vad du tänker om autenticitet – vad betyder det för dig? Eller hur tolkar du det?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *