Kategorier
vardag

In med mer färg

Sitter här på söderns höjder djupt försjunken i våra svarta kontorsfåtöljer och tittar mig omkring. Ska strax gå till en väninna jag inte träffat på ett halvår. Men innan dess har jag haft en stund för mig själv, utan jobb men ändå på kontoret.

Suttit och läst en artikel i PS Leva om inredningens påverkan. Det som omger oss påverkar oss människor, det vet vi ju så vad är det vi egentligen har runt oss på kontoret. Jag ser mig lite extra runt om, snurrar på fåtöljen. Och ja det är lite väl mycket vitt och svart. Sak nog göra något åt det. Cerise på kuddarna i alla fall. För jag känner mig ju inte vit och svart. Så in med mer färg. Ja det blir nästa projekt på kontoret. Något som det är däremot är fullt av så är det ord.

Ord som; ideas, flow, sharma, inre centrum, ledarskap, framgång, ageraguiden, sitemap, classic bilsport, authentic, ledarskapsföreläsning, köp och sälj, action, top grid, highest quality, tankekraft, yoga, kunskapsdagarna, bonaqua, skatteverket, wellness, livsuppgift, motivation, drivkraft, workshop o.s.v.

Det verkar som att orden aldrig tar slut när jag ser mig omkring. Tänk alla dessa ord som ständigt finns runt oss och påverkar oss på en subtil nivå. Fascinerande när man väl tittar vad det är vi omger oss med.

Hur ser din omgivning ut? Är det viktigt för dig med inredning eller vad du omger dig med?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *