Kategorier
andlighet kreativitet släpp fram din kraft

”När vi är kreativa utnyttjas den potential som vi alla besitter”

kreativitet

När någon eller något talar om för oss vad som är rätt att tycka eller fel att göra hämmas vår kreativitet. Vi och vårt sinne lägger istället ner vår kraft på att fundera om vi agerar rätt eller fel. Om vi tillåter vår kreativitet så kan vi istället öppna oss för de möjligheter som vi innerst inne vill välkomna.

 

 

 

 

I bloggserien ”Släpp fram din kraft” publicerar Per & Therese Appelqvist 40 inspirationsinlägg mot att leva mera autentiskt. Släpp fram din kraft 5: ”När vi är kreativa utnyttjas den potential som vi alla besitter” Twittra gärna citatet.

 

 

2 svar på ””När vi är kreativa utnyttjas den potential som vi alla besitter””

Kikki ja i kreativitet kan vi försvinna så smått när tid och rum slutar existera. I alla fall känns det så. 🙂 Förstår inte riktigt det där med att omvärlden ställs inför ett faktum, menar du att kreativiteten tar sig uttryck ändå och då vet vi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *