Kategorier
Allmänt relationer therese appelqvist vänskap vardag

Vardag och nya goda vanor

Vaknade i morse innan klockan ringde och log för mig själv. Leendet handlade mycket om att jag idag ska träffa min man och om min nya vana som jag ska föra in i mitt liv.

Jag blev nämligen så inspirerad på helgkursen i Qi Gong att jag bestämde mig för att varje dag i tre månader utöva de tio rörelser jag lärt mig i Michael Tse`s anda. En annan tjej från kursen och jag ska peppa varandra till att skapa denna goda vana. Det resulterade i att jag tidigt i morse fick ett meddelande från henne där det stod att hennes pass nu var utfört. Underbart!

Nu var det bara mitt kvar. Det blev ett lite ringrostigt pass men det är ju ändå ett pass. Kände av lite träningsvärk från rörelserna i helgen. Hur man nu kan få det av qi gong?! 🙂

Nu sitter jag på kärlekståget, X2000 där solen, sjöarna och Sveriges glesbygd sveper förbi utanför fönstret och snart, mycket snart, är jag tillsammans med min man som jag älskar så.

Dagens tips: 

Skapa goda vanor i vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *