Kategorier
autentisk Autentiskt Autentiskt ledarskap

Autentiskt ledarskap föreläsning

Sitter just nu här i soffan på Lagmansgatan i Göteborg med en kopp vitt te. Imorgon bär det av mot Kunskapsdagarna i Linköping för att hålla föreläsning om Autentiskt ledarskap – vårt favoritkoncept. Vi föreläser enbart 50 minuter på Kunskapsdagarna så vi får korta ner vår vanliga 1 1/2 timmars föreläsning.

Ser mycket fram emot att dela våra tankar och erfarenheter om att leda som dig själv. Känslan av tillförsikt påminner mig om passionen jag har för det jag gör – att jag gör det jag verkligen vill på jobbet. För mig skapar det mening i vardagen att bidra med de för mig viktiga värdena.

Om ni av någon anledning har vägarna förbi Linköping imorgon är ni mycket välkomna. 🙂

Länk till Kunskapsdagarnas program för dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *