Kategorier
känslor vardag

Att känna på riktigt

Att ge sig hän och verkligen uppleva sina känslor gör att det aldrig blir tråkigt. /Therese Appelqvist

Helgen har varit sådär fint vardagligt minnesvärd med mycket familjetid. Per och John kom ner från Stockholm till Göteborg och vi hade så där riktigt gott fredagsmys. Sen lördagsfixade vi med allt från gardiner till fantastiskt gott restaurangbesök. Jag uppskattar verkligen vår vardagstid ihop och är så tacksam för vår familj.

Det blev söndag med promenad i strålande sol men med den kom också det ofrånkomliga avskedet …igen. När Per och John sätter sig i bilen. Känslorna riktigt tar tag i mig när bilen rullar och jag står kvar där på gatan. Jag hör fåglarna kvittra och känner solen skina så där vår starkt på mitt ansikte samtidigt som det bubblar över av kärlek och ledsamhet om vartannat. Just då ger jag mig hän och tillåter känslorna precis som de är. Jag står kvar en lång stund. Jag är verkligen tacksam för att jag kan känna på riktigt.

Önskar er nu en riktigt fin vecka med massa goa känslor.

Tess

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *