Kategorier
Kärlek vardag

Gammal kärlek

Att känna och uttrycka kärlek för människor som betyder något har jag gjort idag. Att inte ta saker för givna utan uttrycka kärleken när jag fortfarande kan. Det vill jag.

I ett vinterklätt Småland är jag på besök hos gamlamormor och gamlamorfar. Tittar ut på den gamla linden i trädgården. Den planterades där när jag var liten. Ståtlig står den nu där och breder ut sig med massa minnen. Två gulnäbbade fåglar har bestämt sig för att sitta där. Linden har funnits där i hela mitt liv precis som mormor och morfar.

Som ett uttryck för min uppskattning hade jag idag tagit med mig små små presenter, en rosa basker och vita bomullslinnen. När de öppnade dem såg jag att de blev jätteglada. En liten gest som kan betyda så mycket.

Sen sa jag; – ”Jag Älskar Er” och menade varje ord. Det har gett min dag mening.

Gun och Bosse ni har gjort allt för mig. Jag är den jag är idag mycket på grund av er. Det finns inga ord som kan uttrycka min tacksamhet för detta. Men ni känner min kärlek.

Tack för allt!

20120207-202735.jpg
Fina mormor och morfar utanför sitt hus idag 7 februari 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *