Kategorier
vardag

Shopping på second hand

Att hitta ett klädesplagg som jag verkligen tycker om är sällsynt. Konstigt nog sker det ofta på second hand. Minns med glädje känslan i New York när vi flanerade runt på diverse second hand butiker och jag hittade min favoritklänning. Som jag har använt den.

Igår gick runt på second hand i Kalmar och sökte efter något Tess-igt. Gardiner blandades med keramik, möbler och kläder. Allt om vartannat. Till skillnad mot New York. Där hängde kläderna prydligt och ordningsamt med oerhört serviceinriktad personal.

Men hör och häpna jag hittade nya favoritplagg. En mossgrön leopardklänning och grön läderväst. Haha ibland häpnar jag över vad det är jag faller för när jag bara utgår från mig själv.

Till och med klädinköp kan du göra utifrånstyrt eller inifrånstyrt. Jag utgick från vad jag älskar att bära och hur jag gillar att vara klädd. I linje med Tess. Det är klart en kofta eller kavaj över klänningen vill jag nog ha. 🙂

Vad bär du helst när du känner dig allra mest som dig själv?

20120209-123805.jpg
Här nya Tess-fyndet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *