Kategorier
Jobb

Ledarskapsbloggen

Authenticabloggen handlar som bekant mycket om hur vi kan föra in ännu mer av oss själva i både privatliv och arbetsliv.

Rent professionellt håller jag även på med ledarprogram, vilket ju inte riktigt passar här på bloggen. Hursomhelst har jag gjort ett inlägg i ämnet på ledarskapsbloggen. Ett ledande forum för ideellt ledarskap.

Kika väldigt gärna in och lämna feedback kring mitt inlägg som ledarskapsbloggerska 😉

3 svar på ”Ledarskapsbloggen”

Ja Erik absolut att omdefiniera. På din fråga blir svaret att du är du vare sig du är på jobbet eller hemma. Att skilja på det begränsar bara din och organisationens potential. Självklart anpassa ditt uttryck efter uppdragets karaktär och organisationens värden ja …men inkludera dig själv.

1. Hur kan du vara du i det uppdrag där du verkar?
2. Kan det handla om att på jobbet göra mer av det du tycker är lustfullt, som du tror på och faktiskt är naturligt duktig på?

JA det innebär att du visar mer av dig själv som person på jobbet. 🙂

Vi behöver tänka ytterligare kring att leda och ledas, vända frågan till oss själva.

”Vem vill jag följa?”
”Vem vill jag vara?”

Jag vill följa en ledare som är autentisk, som leder inifrån sin inre övertygelse, med lust och tro på det han/hon gör. Där fokus ligger på utveckling för både mig som medarbetare och verksamheten.

Jag vill vara en person som leder mig själv inifrån mina värden och arbetar samstämmigt med det som mitt uppdrag innehåller.

Ser fram emot att utveckla tankarna ytterligare om du vill IRL eller här.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *