Kategorier
Kärlek resor

Smekmånad i flow

Mitt nu: Känner solnedgången närma sig på ett spegelblankt hav, hör vågornas brus, möter solnedgången i en solstol bredvid ett uppställt tält. Hand i hand med mannen som jag blev hel tillsammans med.

Vi tog cadillacen och begav oss mot Fårö utan plan men med stor tillit till en perfekt tid tillsammans. Smekmånad kallas det av samhället men i så fall har vi smekmånad hela tiden i vårt liv.

Vad är då smekmånad? För oss är det en månad med total hängivelse till det som vi anser är betydelsefullt. Att få följa rytmen tillsammans utan plan i fritt flöde.

Färden tog oss norröver, med utflykter till raukar, byar, fiskeläger och där vi fritt slog upp vårt tält. För oss är camping helt nytt och outforskat. Likt nybörjare skrattade vi över vår okunnighet i jämförelse med proffscamparna på Sudersand. Vi lärde oss!

Nu sitter vi vid havet vid Lickershamn och känner i hela kroppen betydelsen av smekmånad – en tid utan distraktioner och med stor tillåtelse att följa hjärtats röst… så som vi alltid lever vårt liv. Tack! Finns inga ord för känslorna men de rymmer mycket tacksamhet och kärlek. <3 20110804-010518.jpg
Per sittandes utanför tältet i vackra Lickershamn.

20110804-010737.jpg
Svarten vilar till morgondagens tur mot Sudret.

20110804-011029.jpg
Längst ut på Furillen tidigare på dagen.

20110804-011239.jpg
Underbar stund på Lickershamns krog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *