Kategorier
jobbrelationer kommunikation relationer

Vad tycker du?

Att tveka kring beslut behöver inte betyda svaghet. Bara ett större behov av tid.
Att tveka kring beslut behöver inte betyda svaghet. Bara ett större behov av tid.

– ”Vilka gardiner ska vi välja?”

– ”Hur ska vi göra då?”

– ”Jag vet inte riktigt, vad tycker du?”

Ett uttryck för svaghet i mångas öron är när vi inte tar ställning. Helst ska det ske här och nu, eller allra helst igår. Hur kan vi då göra om vi inte kan leverera svaren direkt? Eller om vi faktiskt inte är säkra på vad vi tycker? 

Något som nästan alltid fungerar är att berätta att just nu vet jag inte men jag ska tänka efter och återkomma. Berätta också gärna när. Då ger du dig själv tid att tänka samtidigt som du indirekt säger att du ska ta ställning men inte just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *