Kategorier
Kategorier resor vardag

Än lever sommaren

20120817-143207.jpg Än lever sommaren i Halmstad åtminstone. Stannar till här på väg mot Göteborg och det första vi möter är högtalare som spelar hög musik, folksorl och en stor beach volleyboll arena med nästan fulla sittplatser. Det visar sig vara Swedish Beach Tour.

Solen gassar och vi alla tittar på det spännande spelet mellan solblekta atletiska killar och tjejer som slänger sig efter bollen och ser ut att ge allt de har. Varma applåder möter dem i sitt fokus och engagemang. Folkfest!

20120817-143332.jpg Vi intar en indisk lunch i solen på en gata bredvid turneringen. Gott var det men hett.

JA sommaren är fortfarande här, också den god och het.

Nu blir det E6 norröver.

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *