Kategorier
Led- och levaord

Led- och leva ord 2012

Vilka är dina led- och leva ord för 2012?

Mina är essens, expansion och flow.

Där essens står för det inre värdet av det jag riktar min uppmärksamhet mot. Det som är verkligt och viktigt. När allt annat är bortskalat.

För mig innebär essens som led- och leva ord under 2012 att inte strula bort tid, ägna mig åt oviktigheter eller låta mig distraheras. Att hitta det kärnfulla, själva essensen i allt och utgå från den. Att leva inifrån min essens blir för mig att leva autentiskt.

Där expansion står för ett ständigt skapande och utveckling inom alla de områden jag riktar min uppmärksamhet mot.

För mig innebär expansion som led- och leva ord 2012 att modigt utveckla mig själv, företaget och det jag möter. Ett förverkligande. Att tillåta det och inte stoppa det pga att jag begränsar mig eller att någon annan gör det.

Där flow står för att fritt flöda, känna lättheten och riktigheten i det sättet jag lever, är och verkar.

För mig innebär flow som led- och leva ord för 2012 att jag är uppmärksam på när jag håller på att tappa min naturliga lätthet, kärlek och glädje och då ställa om kurs, styra inifrån för att hitta tillbaka till tillståndet av flow.

Vilka är dina led- och leva ord för 2012?

Skriv gärna på bloggen och delge dina ord.

5 svar på ”Led- och leva ord 2012”

Lena fina ledord. Om vi mer och mer leder ifrån det som är ytterst viktigt för oss får det massa effekter i vår vardag. Önskar dig all lycka till att leva inifrån dina värden. Kram Tess

Svara

Mina ord skulle nog vara mod, skratt och struktur.

I höstas sprang jag runt mellan fyra olika jobb och ett halvtidsplugg. Skulle dessutom försöka samordna en flytt mitt i allt. Det var jämt otroligt rörigt, så i år strävar jag efter mer struktur. Mod för att jag äntligen tänker dra igång mitt eget företag, utan att vara rädd för att det inte ska funka. Skratt för att stressen i höstas fick mig att vända mig bort från mina vänner och jag saknade dem och skrattet väldigt mycket. Bättring i år!

Hälsokick, vet fortfarande inte vad du heter :).

Låter som underbara och viktiga ledord. Önskar dig massa kraft att möta det okända (mod) och att med hjälp av strukturen ha utrymme för mycket vänner och skratt <3 Roligt med det egna företaget. Heja heja!!!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *