Kategorier
Kärlek

Kärleken till min syster

Min otroligt kloka och vackra syster har genom livet speglat och pushat mig till att vara autentisk. Att ta fram det jag ibland har försökt dölja bakom en glad fasad.

Du har sett mig som den där autentiska ungdomen som fullt ut var mig själv. Vilken tid! Och som den unga vuxna Tess som med min kraft ville hjälpa och frigöra människor från deras begränsningar, när jag ville bli diakon.

Du fortsatte vara där genom tider av äktenskap, barntid och något tuffare tider av skilsmässa, utmattning och minskad tro.

Du har ifrågasatt mig, när jag behövt bli ifrågasatt, för dig kan jag inte gömma mig med undvikande beteende. Du har hjälpt mig att se mig själv och att hitta Therese, som fört mig till livsavgörande beslut och handlingskraft.

Du har hjälpt mig att se och vara äkta mot mig själv.

Du har varit med mig i transformation, ingen är så klok som du. Jag älskar dig!

Något du sagt tidigare som fastnat; ”Idag är du den storasyster jag längtat efter och som jag tidigare varit för dig”. Hela jag berörs av de orden!

Kärleken till dig min syster är oändlig. Det finns ingen som du!

Jag ser verkligen fram emot resten av vår livsresa ihop, där vi lever så autentiskt vi kan och möts som dem vi är. Storasyster och lillasyster om vartannat!

Tack från djupet av mitt hjärta!

20110810-052954.jpg
Min vackra, underbara syster som så strålande och självklart bar min brudklänning uppför Visbys gator på väg till frisören.

2 svar på ”Kärleken till min syster”

Älskade älskade Tess!!! För en stund sen fick jag förklara för Nellie att tårar kan rinna även när man är glad! Så otroligt glad för att moster Tess har skrivit ett såå fint brev till mig. Hon tittade på mig, rynkade pannan lite och la huvudet på sned: ”Jag är också ledsen mamma… Jag är ledsen för att jag fick ett lila armband. Jag ville ha ett rosa.” 🙂 Tack för din enormt varma och fina hyllning!!! Den kändes i hela mig!!! Jag är så glad för det vi har Therese. Och jag är så glad om jag har kunnat finnas för dig när du behövt en systers bekräftelse, pushning eller när du behövt någon som skrapar lite på den glada fasaden med alla mina rakt-påiga uttalanden! 😉 Jag känner mig så oerhört tacksam över att ha en syster som du! En syster som älskar mig alltid! Som alltid finns ett telefonsamtal bort och som alltid vill mitt allra bästa. Utan tvekan. Utan jämförelse. Utan avund. Så har jag alltid känt! Jag älskar dig så mycket! 🙂 love from Åsa to Havdhem (inte Tasmanien to New Zeeland)

Det är så ömsesidigt det du skriver! Vår relation är byggd utan jämförelse, avund eller tveksamheter. Den känns och är så självklar, den bygger på äkta systerkärlek . Med dig är jag mig själv och samtidigt vill jag ge dig allt. Jag värdesätter dig så!!!

Lilla Nellie som beundrar sin mamma så och samtidigt så mycket är sin egen. Hjärtat är fyllt av mosterkärlek också. Snart får vi kramas och campera ihop igen. Allihop!

Love och alltid love from Havdhem till Åsa (hihi inte NZ to Tasmania)

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *