Kategorier
personlig utveckling

Släpp loss

Min kollega och vän briefade mig i pausen på en ledarutbildning vi höll för ett par år sen. Hon sa med skarp och bestämd röst på sitt alldeles egna och bestämda sätt;

-”Släpp TV:n Therese! Lägg av med att fastna i teori. Släpp loss din underbara kraft!”

Det påverkade mig djupt och fick mig att se klarare på vad jag gjorde. Gömma mig bakom teori och teoretiserande. Trodde jag behövde vara på ett speciellt sätt och att jag i min enkelhet inte dög som utbildningsledare. Jag var utifrånstyrd och påverkades av vad jag trodde andra förväntade sig av mig.

Du påminde mig om att den sanna vägen är den autentiska vägen. Tack!

20110807-060504.jpg
Tess släpper loss på Scandic Crown, Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *