Kategorier
Led- och levaord

Led- och leva ord v 31

Vilka är dina led- och levaord denna vecka? Mina är frihet och kärlek.

Där frihet står för att släppa det jag griper efter, det som hindrar friheten. Att lösa upp mina fasta bilder/föreställningar av hur allting bör vara och istället bara vara.

Där kärlek står för att möta och agera kärleksfullt i alla situationer.

20110801-091430.jpg
Bild tagen igår kväll under en stilla vandring i Botaniska trädgården i Visby.

2 svar på ”Led- och leva ord v 31”

Ambitiösa Ledord ja det är de. 🙂
För mig är det viktigt att vecka för vecka ha specifika intentioner och då hjälper det mig att fokusera på två ord och hålla deras innebörd extra mycket i fokus. Jag har även specifika Ledord för hela året. Vissa år har t ex hälsa, balans och välmående stått i fokus och andra mer affärsmässiga faktorer etc. Berätta gärna hur du tänker kring vikten av att fokusera sina intentioner. 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *