Kategorier
vänskap

Möhippa del 2

Så slår vi oss ner där i trädgården, 11 fantastiskt starka och vackra kvinnor, som formar en kvinnocirkel runt mig. Här finns oändligt med glädje och energi. Stilla betraktar jag oss och hur vi styr våra liv.

Vad som möter mig är förväntan, riktad kärlek och massa glädje. När alla 11 har tänkt och känt att detta ska bli en bra dag händer något. Det finns så mycket positivitet i luften.
Läs mer om hur allt börjar.

Här sitter medvetna kvinnor som vet vad de vill, som ägnar sig åt karriär blandat med omsorg om familj. Jag ser att de ofta går med sig själva och styr sina val inifrån. Ibland ser jag också att de går emot sig själva och är utifrånstyrda. När de är det ger de livet lite för lite av dem själva. Jag vill ödmjukt se mer av dem alla. Dessa häftiga kvinnor!

Jag vänder lampan mot mig själv och ser på hur mycket jag själv styr mig utifrån. Hur vi alla gör det. Jag går till denna dagen. Till stunden när alla hoppar fram genom trädgårdsbuskarna. En sak som kommer upp är att jag inte tvättat håret, vilket jag säger högt. Varför säger jag det, för att få bekräftelse på att jag är snygg ändå? För att ursäkta mig för att jag inte duger kopplat till all skönhet runt mig? Ja, nog är det utifrånstyrt alltid.
Läs mer om utifrånstyrning.

Små saker som på möhippedagen visar mig vägen mot mer inifrånstyrning. Vad betyder det för mig att vara otvättad i håret? Hur vill jag framstå? Vad är viktigt? I enlighet med vad jag står för, hur påverkar det mig och andra?

Med bestämdhet ser jag min livsmening, att riva hinder och inspirera människor till att leva inifrånstyrda autentiska liv, klart framför mig. Jag bestämmer mig för att göra denna möhippa till en dag som präglas av just detta. Syrran utbrister, nu ska vi samla ihop oss och börja vår vandring… vart tänker jag?

Fortsättning följer.

20110616-022410.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *