Kategorier
Allmänt

Släpp iphonen!

En upptäckt när jag sitter och blickar ut genom tågfönstret är att jag håller hårt i min iphone, att fingrarna griper hårt om den. Inser att den har tänkt vara där tills jag släpper den. Kära nån Therese. Dagens resa handlar om att släppa gripandet om iphonen och allt den står för, för att titta ut på landskapet och bara vara. Jag försöker!

Just nu har jag inspiration till att arbeta intensivt och då drar lusten och min övertygelse mig från varandet och landskapet som passerar. Hrm…kanske inte är så farligt ändå.

Go with the work! Är det verkligen vad jag vill här och nu? Jag som förespråkar värdet av att bara vara.

Jag reflekterar och accepterar att det inte finns något rätt eller fel. Det är okej att ta upp iphonen och hänge sig åt görandet.

20110516-114213.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *