Kategorier
Allmänt

Att ge

Fick möjligheten att i ett samtal alldeles nyligen ge massor av stöd, hjälp och framåtperspektiv. Jag möttes av en oerhörd tacksamhet och glädje.

Reflekterade efteråt över alla de gånger jag hört människor berätta om när de har gett något till någon annan. Hur deras uttryck och kroppsspråk speglat den genuina glädje de känt över givandet. Det kände jag idag.

Jag tänker speciellt på en berättelse från en av mina deltagare på en ledarskapsutbildning för många år sen. Jag bad honom berätta om en händelse som påverkat hans liv och då berättade han om den dagen när han som militär fått möjlighet att ge mat och saker till en kvinna i forna Jugoslavien. Hela han log och sa att det var en av de viktigaste stunderna i hela hans liv. Att ge och möta den glädje och tacksamhet som kommer tillbaka av givandet. Ja konklusionen blir att ge påverkar, både mig själv och andra.

Låt oss ge!

 

6 svar på ”Att ge”

Tack snälla Therese för all positiv energi som du gav mig när vi pratades vid i dag. Jag fick ny kraft och energi. Det är så lätt när man sitter ensam med sina egna ider och visioner att förminska sig själv men du gav mig ny kraft fortsätta arbeta mot mitt mål. Kram Anna

Kära Anna, tack för du återkopplar. Glädjer mig att du fick kraft och fortsätter att arbeta mot ditt mål. Du verkar verkligen helt i linje med dig själv i det du gör. Att ha den förmånen önskar jag alla. 🙂
Lycka till massor, du kan!!!
Kram Tess

Svara

Glädjer mig att det är härligt att läsa. Syftet är att inspirera. Ja visst är det så att vi behöver reflektera vad det är som gör att vi ger. Intentionen visar baktankar eller inte. 🙂
Fram för fler framtankar och mindre baktankar. 🙂
Ha en fin helg!!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *