Kategorier
Kategorier

Genom linsen

Var ute och fotade i trädgården nyss. Älskar att gå runt med kameran och hitta vinklar och vrån som bara måste fotograferas.

På altanen under himmeln spenderade vi halva dagen med att vara djupt försjunkna i varsin dator. Skrivandet har tagit fart på riktigt. Solen värmde riktigt ordentligt ibland till att vara helt frånvarande och då blev det nästan kallt. Svensk sommar helt enkelt!

Vad jag uppskattar att vara ute hela dagarna, ta cykeln en sväng på de gotländska vägarna, åka på en loppis och bara hänga i trädgården. Just nu ofta med datorn under armen för att förflytta mig till någon ny plats att skriva på.

Något som jag också börjat mycket mer med är att fotografera. Så kameran ska ligga framme och redo för att användas. Har alltid älskat att se världen genom linsen men nu har det blivit mer av en varje dag syssla.

Kreativiteten har vaknat än en gång här på Gotland. Magin finns här. Så någon annan bättre miljö än den här kan jag i dagsläget inte tänka mig för att skapa och skriva bok.

Nu önskar jag er alla en supergod sommarhelg med massa sköna stunder!

Krusbären är hårda än så länge men snart blir det god marmelad.
Krusbären är hårda än så länge men snart blir det god marmelad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *