Kategorier
authentic relationships relationer relationstips

Vad kan förbättras i dina relationer?

Jag står och stampar och kommer inte vidare med barnen, partnern eller vännerna. Allt är som det alltid varit och jag är halvt om halvt bekväm med sättet vi umgås på. Men jag vet inte hur det kan bli annorlunda. Vet bara att något känns fel.

Känner du igen dig eller vet någon som står mitt i dessa frågor och tillåter relationerna att vara som de är fast det känns fel?

Ett sätt att komma vidare är att verkligen utforska dem. Själv har jag framgångsrikt gjort relations övningar på jobbet som påverkat det sociala samspelet. Min erfarenhet är att genom att stanna upp och ställa oss utforskande frågor finner vi svaren som ofta utmanar oss att handla. Bifogar en relationsövning som är gratis att ladda ner (pdf). Med den kan du ta reda på mer om dina relationer.

Hoppas dina svar kan ge dig inspiration och vägledning till ännu bättre relationer.

Lycka till önskar Per och Tess! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *