Kategorier
wallpaper

Ta alla chanser till närvaro

Jag älskar att fotografera. Häromdagen gjorde jag det från färjan över till Gotland. Det är något speciellt med att frysa stunden, att se genom linsen och fånga nuet. Det  inspirerar mig. Förmodligen för att fotograferandet i sig tar fram kreativiteten inom mig.

Idag mitt bland vinterkaos och yrväder har jag här i Visby kokat mig en kopp te och dykt ner i programmet Photoshop. Ett program som verkligen väckt skaparlusten i mig. Älskar bilder och att skapa någonting med bilderna, gör det extra roligt. Detta foto ovan med budskapet ”Ta alla chanser till närvaro” är mitt första Wallpaper, alltså bakrundsbild i datorn någonsin.

Om någon vill ladda ner den är den i 1280×782 (Gjord för Mac med utrymme nedtill för dock-ikonerna), klicka här.

Önskar er en fortsatt skön helg med många chanser till närvaro.

2 svar på ”Ta alla chanser till närvaro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *