Kategorier
Jobb

Den riktiga belöningen

Fyra dagar. I fyra hela dagar har jag och Per jobbat med en intresseorganisation. Personlig utveckling och informationsarbete har stått på agendan. Ur denna cocktail har vi utbildat ett gäng underbara människor som brinner för sin sak och vad de gör. De har svetsats samman, vi har skrattat och lärt känna varandra och det har delats och pratats om olika sätt att nå ut med sitt budskap utifrån just dem själva. För visst är det så att budskap utan en sann budbärare inte når fram?!

Nu efter dag fyra när jag går från Grand hotell Opera i Göteborg känner jag både sann glädje och en gnutta vemod. Människor jag arbetar med berör mig. Så är det. Den riktiga belöningen för mig är när människor efter det vi gjort tillsammans går därifrån med en sann tro på sig själva och det de vill göra. Att det bidrar till större autenticitet.

Jag önskar er från idag all styrka och lycka till med det ni vill uträtta, ni vet vem! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *