Kategorier
vardag

Flow i vardagen

Jag känner flow i vardagen. Flow står för ett mentalt tillstånd när man är totalt i en känsla av strömförande fokus, fullt deltagande och upplever framgång i det man gör. Enligt forskaren Csikszentmihalyi är flow eller flödet helt fokuserad motivation.

Min vardag är blandad av olika sysslor och vissa av dem gillar jag mer. Just nu känner jag flow. Mina tankar, känslor och det jag gör går ihop och bildar ett skönt tillstånd.

Ett exempel på när jag kände så var igår på ett möte med en potentiell samverkanspartner på Wienerkonditoriet i korsningen Mäster Samuels gatan och Biblioteksgatan. Övervåningens sköna mötesmiljö kan verkligen rekommenderas!

Det som betyder mycket för mig i möten är att kunna bidra med mig själv för att göra skillnad. Det är lättare att göra det när jag känner flow, när allt känns lätt, naturligt och glädjefyllt.

När jag känner flow känns det som att jag bidrar med mer. Sinnet är inställt på givande. Det sker av sig självt. Inte bara för egen vinning. På mötet och med det event vi planerar känner jag att jag bidrar till större värden. Det värmer fint innanför min för dagen grå och enormt sköna trivselklänning. Älskar att bära klänning.

Att känna flow i vardagen gör mig glad och mycket tacksam. Vad bidrar du själv till just nu? (Vet att du bidrar :))


Wienerkonditoret. En skön fikastund eller upprättande av ett tillfälligt kontor väljer man själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *