Kategorier
autentisk

Värdesätt andra

Idag gick ja över övergångsstället vid grönsakstorget i Göteborg, det luktade tjära, en stor gul maskin stod framför mig och två män slet i sina orangea kläder för att laga spåret.

För att vi, du och jag ska kunna transportera oss dit vi vill. Uppmärksammar jag vad dessa två män gör för mig? Hrm ja just nu gjorde jag det för jag såg dem. En annan dag kanske jag nonchalant hade gått förbi och tagit det för självklart.

Men nog är det så att inget är självklart. Vi gör olika saker men behöver varandra. Jag vill värdesätta de som gör saker för mig och andra. Idag går tankarna till de två männen i orangea kläder. Tack <3

Dagens tips:

Se dig omkring vad andra gör för dig och värdesätt det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *