Kategorier
autentisk

Våga vara personlig

Att i professionella sammanhang släppa fasaden och bjuda på sig själv är något jag ofta gör. Ikväll var åter en sån kväll här i Köpenhamn.

Vi vandrade iväg tillsammans med de andra på ledarprogrammet, kunden och de som höll i programmet och hade en fantastiskt öppen och tillåtande kväll.

Sushirestaurangens inredning var illgrön med stora vita lampor och gott japanskt öl. Otrolig miljö och service.

Frågan som utlöste vårt personliga möte var; -Vad är det mest extraordinära du gjort i ditt liv?

Mitt svar var helt klart den gången i Malaysia när jag och min vän Maria åkte ut mitt i natten med en bushman för att se på när de stora sköldpaddorna lägger ägg. Illegalt!

Vårt möte med sköldpaddehonan som vandrade mitt emot oss på den månbeklädda stranden samtidigt som den malaysiska polisen satte på sirenen och ropade ut sitt budskap i megafon längre ute till havs, var det mest extraordinära jag varit med om.

Min berättelse var bara en av de personliga berättelser denna kväll.

Våga vara personlig och du möter människor bakom fasaderna.

Ikväll var ett sån kväll. Tack!

2 svar på ”Våga vara personlig”

Att möta en människa som vågar bjuda på sig själv och är personlig leder, tycker jag , ofta till mer givande och ”äkta” möten. Med i bagaget får man minnen att bevara i sitt inre. Personliga människor ger mer bestående intryck. Spännade att få ta del av din berättelse.Tack.

Tack Elisabeth för ditt inlägg. Ja personligt påverkar och möjliggör äkta möten. Håller helt med. Ger du av dig själv samtidigt som du ger andra utrymme att ge det de vill, skapas ömsesidigheten i relationen. <3 Må gott! /Therese

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *