Kategorier
Kategorier

Fem snabba del 1

Nu har jag drivit den hör bloggen i snart åtta månader. Jag vet att jag många gånger skriver om lite djupare reflektioner. 🙂

Jag vill även dela med mig av mer banala och triviala saker. Helt enkelt, upp och ner, med inslag från vardagen. Nedan följer fem snabba med mig.

Favoritfärg: Rosa eller lila.
Klär mig helst i: Röda sammetsbyxor eller klänning.
Dricker gärna: Mangojuice eller rosè.
Åker helst i: Nedcabbad Cadillac-65 eller inte alls.
Specialitè: Kallbad eller öppen eld.

To be continued…

 

 

 

 

 

 

Bild tagen en höstdag med Göteborgshimmel.

Ett svar på ”Fem snabba del 1”

Ett inlägg som visar betydelsen av att livet blir vad du gör det till, vem du väljer att vara, vad du väljer att göra? att födas och att dö är naturliga saker som inte kan påverkas? Resan däremellan är en shimär, som det är upp till var och en att göra det bästa av? Inte bara för dig själv, utan för allt och alla? Att inte göra något av sitt liv, sina tankar, torde vara det värsta och meningslösaste missbruket av den tid vi har, : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *