Kategorier
vänskap

Möhippa del 4 – the end

Jo färden gick upp mot huset i Åsa , läs mer om möhippa del 3. Där fick jag uppdraget att duscha. Iklädd en vit badrock blev jag sedan visad till husets stooora terass med havsutsikt som badade i solsken. Där väntade en solstol, ett glas rosè, badbalja med lödder och ett helt pedikyr-kit med assistans. Bara att lägga upp fötterna på pallen och njuta! Solen gassade och jag fick världens finaste fötter. WOW…

Sen kom alla möhippebrudarna upp och samlades kring mig, för att jag skulle öppna flera av dessa fantastiskt snyggt inslagna paket. Där i låg en Tessklänning, hår- och armband allt i turkost. Jag provade allt omgående under applåder och hurrarop. Kära nån vilken bekräftelsepåfyllnad, om än yttre men ändock! 🙂

Fräsch skaldjurssallad dukades upp i trädgården och vi delade en skön stund, bubbel och lite seriöst tjejprat. Ett riktigt möhippeparty men bara med snälla ingredienser! Tidsoptimister som många av oss är, fick vi sedan halvspringa till bussen in mot Göteborg. Vi missade en men hann till nästa. Puh!

Hrm….vart nu då? Jo till en favoritrestaurang vid Hagakyrkan, där det finns världens godaste Thai-mat. Många av oss som inte setts på länge hade många, långa och roliga samtal! Nu började uret närma sig 23… alla började bli lite trötta efter att ha hållit igång hela dagen.

Nu blev det kramkalas och uppbrott. Alla var nöjda och glada och vi hade haft såå kul!

En del av oss gick vidare på en gemensam väns 40 års party i en festvåning ovanför Göteborgs centralstationen. När vi klev in genom dörren märktes att festen pågått ett tag. 70 personer hade ätit och nu hade gästerna börjat gå loss på kex, ost och säkert en och annan drink.. eller två. En vän till värdinnan hade rollen som trubadur och spelade covers, det var dans, glädje och hög stämning som mötte oss! Kul! Här måste vi stanna!

Nästan direkt drog värdinnan fram mig bland långborden inför alla och beställde en kärlekssång av trubaduren för Tess som ska gifta sig. Vacker sång mötte mig, har ingen aning om vad det var men det lät som en smäktande dansk kärlekssång! Så fortsatte sommarnatten och det dansades ända till kl tre då vi under ett inslag av vuxentänk bestämde oss för att ta sista pendeln hem. Klockan fyra på morgonen (eller var det fem?) la sig en trött men otroligt rörd och glad Tess på huvudkudden… ZZZZZZZZ ZZZZZZZZZ

Tack alla ni tjejer som gjorde min dag, kväll och natt! Ni rockar!!

Bild tagen på väg mot takterrassen.

20110620-053119.jpg

Bild tagen inifrån restaurangen på en glad, solbränd och lycklig Tess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *