Kategorier
Kategorier

Promenera på Gotland

När första dagen på året får vara så här underbar finns det mycket att se fram emot inför 2019. Hjärtat på marken talar sitt tydliga språk. Här på promenad med goda vänner.
Vi satt där djupt nedsjunkna i sofforna och myste efter en lång och härlig nyårsnatt. Frukosten blev brunch och kaffekopparna många. Så skönt att bara slappa fast nja en promenad fick det nog bli tyckte vi alla fyra. Så väl uppe ur sofforna vände vi kursen mot en av öns långa stränder på sydvästra sidan. Gick lite i bakgrunden och njöt för mig själv. Vilken oändligt vacker dag och så tacksam för våra vänner att dela denna dag med.
Off season på Gotland är allt så unikt. Orört nästan. Som om allt står stilla. Att tiden inte finns. Som ett slags nu-läge som bara är. Tänk att vi få ha allemansrätten kvar och promenera i så underbar miljö helt gratis.
Fannia och Pelle i solnedgångens sken. Så roligt vi har ihop. Och så mycket våra liv påminner om varandras. Vi driver båda restaurang och boende här nere på södra Gotland.

 

Att få njuta av havet i alla former det är en gåva. Idag kändes det mer hälsosamt än annars då champangen flödat lite extra under nyårsnatten.

 

K0lla ljuset det är så unikt här på ön. Naturen glöder och vi med den 🙂

 

Nu önskar jag och Per er alla läsare på bloggen ett riktigt Glädjefullt & Kärleksfullt 2019.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *