Kategorier
Jobb

Go west young girl

Rosa matta. Kan inte flyga men mjuk o fin för hemma-picknickar :-)
Rosa matta. Kan inte flyga men mjuk o fin för hemma-picknickar 🙂

Så har det närmaste dygnet handlar om att transportera sig, checka in och ut. Litet bökigt förstås man alltid så mycket lättare när uppdraget är att göra skillnad. Det är en förmån att få  inspirera andra till nya insikter och beslut. I dag hade vi en fantastiskt grupp i Oslo. De var verkligen öppna, ärliga och mottagliga för sin egen förändring. Dagen blev så där extra bra och gjorde att jag återupptäckte varför jag gör det jag gör.

Längtar efter att färdigställa vår bok men inser att var sak har sin tid eller rättare sagt – det finns bara att göra bästa möjliga av det som finns här och nu.

Nu nyss hemkommen i Stockholm efter taxifärd från Arlanda. Och nu faktiskt tro det eller ej, en improviserad picknick med min man på vår rosa matta i sovrummet. Ja livets krydda är och förblir det spontana.

Med önskan om en skön vecka för alla!

Ett svar på ”Go west young girl”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *