Kategorier
flow

Äntligen får vi ligga i gräset

Äntligen fika i gräset. Men varför har jag inte tagit av mig strumporna? :)
Äntligen fika i gräset. Men varför har jag inte tagit av mig strumporna? 🙂

Hur skönt är det inte att slå sig ned i gräset med sin älskade man och bara njuta av en bra dag. Att sammanfatta, dela med sig från dagen och njuta av det som är. Det gjorde vi idag efter att ha transporterat sig hem med mycket möda och stort besvär. Idag var Stockholmstrafiken mödosam även i kollektivtrafiken. Stan var igenproppad…

Dagen idag var en utbildningsdag i coaching techniques for leaders med medarbetare från flera olika delar i en organisation. Det blir så spännande när deltagarna är oliktänkande och med stora skillnader i hur man ser på världen. Det ger oss en utmaning som utbildningsledare och berikar vår vardag. Tack alla!

Åter till Gärdet och lusten i sommarvärmen som möter oss när vi breder ut vår filt. Det verkar som om alla andas ny energi och glädje. Önskar er alla nu en riktigt god helg.

/ Tess och Per

2 svar på ”Äntligen får vi ligga i gräset”

Ja haha Kikki vinterbleka ben absolut. Konstigt när benen och ansiktet inte matchar förvisso 🙂 … men främsta skälet var nog att jag var supertrött efter en lång arbetsdag i högklackat (inkl strumpbyxor) och att de därför fick behållas på. Men efter en stund i naturen är det förunderligt hur energin återställs ganska snabbt ändå. Har du några knep för att fylla på med energi?

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *