Kategorier
coaching

Valborg n love

coaching_tunnelbananIdag är det valborgsmässoafton. Varför jag själv firar valborg har jag i och för sig ingen aning om. Folk som samlas vid en brasa och av olika anedningar är glada räcker långt. Men idag kommer valborg att bli extra rolig. Therese har kommit från Göteborg och idag har det varit coachingdag. Kul att min fru är här och extra tacksamhet att hon inte heter Valborg… 🙂 My love!

I morse i rulltrappan upp till Mariatorget smälldes dagens första valborgsbild. Jag kikade på bilden ni ser här intill och tänkte, jag är en tacksam lyckost!  Nu är jobbet avklarat för idag och vi är på väg ut tlll ett närbeläget sushiställe här på söder med tonårsbarnen. Hoppas ni får det bra där ni är!

Happy valborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *