Kategorier
vardag

Den personliga våren

Vårens första åktur är alltid den bästa.
Vårens första åktur är alltid den bästa.

När är det vår egentligen? När blommorna slår ut? När temperaturen är över 10 grader? Nej, ingenting av det. I mitt tycke är det vår när man får en sådan där personlig upplevelse förknippad med just våren. Idag var det en sådan dag. En söndag som badade i solljus och lusten att försöka göra mera utomhus än jag egentligen orkade infann sig. Fika, klippa träd och lite krattning med massor av frisk luft….hela dagen.

Sen kom det alldeles speciella vårtecknet. Per gav Svarten, vår Cadillac cab lite frisk batteriström och backade denna mullrande härlighet ur garaget. Suffletten hissades ner, mest för att se att den funkade. Sen kunde vi inte hålla oss. Det blev en kall men helt underbar åktur på vägarna runt byn. Efter den turen var vi rörande överens. För oss, den här söndagen i april har våren nu kommit på riktigt.

När är det vår för dig?

2 svar på ”Den personliga våren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *