Kategorier
therese appelqvist vänskap

Reunion 20 år senare

Fick för någon månad sedan en inbjudan från två av mina klasskompisar från gymnasiet. I helgen är dagen för en reunion kommen nästan 20 år senare. En massa mailkontakt i facebookgruppen har det blivit och mötesplatsen blev inte Nybro.. utan i Stockholm. Utflyttningen drabbade även många i vår klass 🙂

Nu var det inte igår som vi stod där på lastbilsflaket och sjöng om ”Studentens lyckliga dar” eller vad det nu var. Spända på livet var vi alla fall.

Blir kul att se om vi tar samma roller i morgon som sist. För i grund och botten känner jag mig som den jag var 1992. Fast något visare 🙂 Men mycket av det jag ville och tyckte var viktigt då har inte förändrats. Ska bli spännande att möta mina kompisar från förr. Så S3 gänget se upp för här kommer Tesse!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *