Kategorier
autentisk therese appelqvist

Inte tappa bort oss själva på vägen

Sitter just nu och myser i min mormor och morfars gästrum i Nybro, har en stor handstickad filt runt mig. Framför mig på bordet ligger det helt otippat fem kvinnomagasin av varierande karaktär. Grannen här på gatan prenumererar på dem och mormor tar över dem. Sen går de vidare i två steg till hörde jag. Det kan man kalla återanvändning :).

När jag bläddrar i Femina fastnar jag för några meningar i en artikel om Lena Ohlin. Den heter Lena och kärleken, inte undra på att jag drogs lite extra till titeln.

Hon berättar om hur det var att arbeta med Harrison Ford och jag citerar meningarna;

” När man nått en sådan status kan det vara svårt att vara autentisk och det måste man ju vara som skådespelare. Harrison försökte vara väldigt rar och trevlig men det är lätt att tappa bort sig själv på vägen.” (Reportage Kenneth Gysing)

Oavsett hennes bild av Harrison Ford eller hur skribenten återger hennes ord så är det lätt att tappa bort oss själva på vägen. Hur vi många gånger förlorar oss i det runt omkring oss och styr utifrån.

Människor som är autentiska märks i mängden för de har inte tappat bort sig själva. De når ut med sina budskap, blir lyssnade till och påverkar oss, som skådespelare, ledare, busschaufförer, servitriser etc.

Dagens tips:

Va`autentisk #goauthentic

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *