Kategorier
Allmänt Kategorier

Snyggingen bär PRADA

Efter lite drygt fyra timmars tågresa från framsidan till baksidan… eller tvärtom har jag just landat i Göteborg. Och… vem väntar där om inte min fina fru Therese i ny look. Solsken, det rätta sällskapet och lunch på Rosencafét gör livet både lite roligare och visar baks.. framsidans allra finaste sidor 🙂

Jag tycker fru Appelqvists nya glasögon var snygga… riktigt ärkesnygga. Leve Therese! Leve Prada!

En extra tanke idag går även till min far Tore nere i Sydamerika. Jag minns inte hans glasögon från sjuttiotalet så värst snygga. Men idag fyller han 75 år. Tiden går och farsan består! Stort grattis igen till denne pigga och pratsamma far och bloggläsare i fjärran land! 🙂

Måste förresten puffa för maten härinne på Rosencafét. Vilken miljö! Och endast 109 pistoler för deras köttbullar med färskpotatis var som hittat. De var himmelska och fullt i klass med samma rätt på Riche som intogs för inte allt för länge sedan. Bytte de bara ut lingonsylten från Coop till rårörd dito ja då… 🙂

Happy saturday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *