Kategorier
Kategorier

Havsbastun

När livet kan sammanfattas med ett ord. Stort! Det blev denna söndagsmorgons upplevelse. När ödmjukheten breder ut sig inför vad som faktiskt på riktigt är möjligt när vi släpper illusioner av hur vi trott och tänkt att livet ska levas. När energin frigörs och vi kan möta livet som det är. Det är stort.

Vissa illusioner eller föreställningar har vi levt med länge och de har villkorat mycket av vårt liv och vissa har funnits med mindre tid och inte varit så fastlåsta i oss. Idag släppte en som funnits med länge.

Tiden i bastun är för mig en helig ritual. En slags rening av kropp, själ och sinne. Fyra timmar senare är jag alltid klarare, lugnare och mer genuint lycklig över att leva och må bra. Då har jag släppt lager av sådant som hindrat och hämmat mig. För att komma därifrån som ännu mera jag.

Min vän Kia och jag började morgonen med att blåsa såpbubblor.
Morgonmagi
En halo i Burgsviks hamn kl 8.00 den 11/4
Elda igång bastun.
Idag fyra grader varmt i vattnet här.

Våra vinterbads ritualer i havsbastun är verkligen ren magi. Ja det är det vi gör där. Blir rena och släpper fram det magiska i att leva.

En magisk plats i Burgsvik helt enkelt. Havsbastun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *