Kategorier
Ekegården

Röda Korsets rekreationsdagar med positivt tänkande

Nu sitter vi här på Ekegården Kursgård, det är alldeles mörkt utanför och månen syns knappt. Inne lyser lamporna från restaurangen där Per och jag sitter och myser. Faktiskt helmyser efter flera dagar med gäster från Röda Korset. I 45 år har Röda Korset haft rekreationsdagar på Ekegården, en tradition att beundra och som vi nu fått uppleva på nära håll.

Vi blev glada av er feedback som berömde Ekegården; gott bemötande, fantastisk mat och en mycket fin omgivning. Tack Karin, Birgitta, Rut, Sven-Erik och Hasse!
Vi blev glada av er feedback som berömde Ekegården; gott bemötande, fantastisk mat och en mycket fin omgivning. Tack Karin, Birgitta, Rut, Sven-Erik och Hasse!

De har varit vår första stora grupp här på Ekegården. Med stor värme och massa nya minnen gläds vi åt att just de/ni var våra första grupp.

Ibland komme starka upplevelser oväntat. 65+arenn Anne-Marie levererade en fantastisk föreläsning om positivt tänkande. Inlevelse, historier och mycket positiv energi. Många yngre i branschen har mycket att lära av henne :-)
Ibland kommer starka upplevelser oväntat. 65+arenn Anne-Marie Lindahl levererade en fantastisk föreläsning om positivt tänkande. Inlevelse, historier och mycket positiv energi. Många yngre i branschen har mycket att lära av henne 🙂

Dagarna kantades av matupplevelser, sång, dragspel och inte minst fantastiska Ann-Marie Lindahl som föreläste idag på temat positivt tänkande. Jag tror att vi allihopa var minst sagt påverkade efter hennes timmar av genuina och nära berättelser om hur hennes reumatiska liv kantats av livskraft och inspiration från Uneståhls positva tänkande. Hon förespråkade kramar och värme, omsorg och kärlek.  Och var kan det inte vara bättre att göra det på än här på Ekegården. Så rätt!

Tack Ann-Marie och alla ni fina Röda Korset gäster som värmde vårt hjärta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *