Kategorier
personligt

Vänskapsresa på Gotland

Fiskelägret i Ronehamn. Här vandrade vi runt men ja det blåser på Gotland. :)
Fiskelägret i Ronehamn. Här vandrade vi runt och letade efter lä för att vända våra ansikten mot solen.

Min underbara vän Eva hämtades upp i Visby igår och sen har vi bara myst här ute på södra Gotland. Uppskattar så det vänskapsband vi har och som nu varat i 17 år. Vi hade ett fantastiskt första möte på tåget  i Varberg första gången vi sågs och det har hållt i sig. Där och då delade vi våra livsberättelser och så har vi fortsatt att göra. Kommer ihåg en gång när vi tittade på TV tillsammans för ett par år sedan. Då kommenterade vi och skrattade högt åt att vi aldrig tittat på TV ihop. Med andra ord vi snackar mycket :). Här kommer lite solskens bilder från dagens utflykt och cruising-tur. Tack för du finns Eva-Marie Johansson! 🙂

Vacker utsikt med stugor, himmel och hav.
Vacker utsikt med stugor, himmel och hav.
Älskar gamla fiskeläger, vet inte men jag tror de påminner mig om min barndom. Vet att jag ofta gick med mamma och  pappa vid Stensö fiskeläger i Kalmar.
Älskar gamla fiskeläger, vet inte men jag tror de påminner om min barndom. Vet att jag ofta gick med mamma och pappa vid Stensö fiskeläger i Kalmar. Där matade vi ”pippina” med gammalt bröd som mest hamnade i min mun. Det väckte något att gå här.
Soulsisters forever. :)
Soulsisters forever. Vi följs åt. 🙂
Här hemma igen efter  cruisingen. Hem kom även en soffa och lite stolar som vi fyndat hos Ingvar på hans Gårdsloppis i Ronehamn. Skulle nog ha en större gård. :) Eva tog tag och hjälpte till. Nu ska soffan upp på övervåningen.
Här hemma igen efter cruisingen. Hem kom även en soffa och lite stolar som vi fyndat hos Ingvar på hans Gårdsloppis i   Ronehamn. Skulle nog egentligen passa med en större gård för oss Appelqvistare. 🙂 Eva tog tag och hjälpte till. Nu ska soffan upp på övervåningen.
Lite go känsla bakom ratten också såklart. :)
Lite go känsla bakom ratten också såklart. Men nu får det bli grillning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *