Kategorier
Bokskrivande

När inspirationen kommer

Situationen är: hemma med sjuk man. Han har feber och ögoninflammation och ligger i sängen med solglasögon. Jag sitter i soffan några meter därifrån. Vi för ett inspirerande samtal om ”Inifrånstyrning” som boken vi skriver handlar om. Jag känner en enorm inspiration. Allt är på topp. Som genom ett trollslag får jag en idé som blir till ett helt kapitel. Jag berättar med stor inlevelse i säkert fem minuter tills jag hör… vad hör jag… ett svagt ljud av små lätta snarkningar.

Plötsligt ler jag stort, går fram, klappar honom på kinden och känner stor kärlek för mannen vid min sida.

Att lyssna av var den andra befinner sig är A och O i all kommunikation. Det hände inte denna gången. Jag förlorade mig i inspirationen. Han var sjuk och somnade.

När inspirationen kommer kan allt hända! 🙂

Bild från alla hjärtans dag 2011.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *