Kategorier
Kategorier

Intuitionens små rackartyg

Mitt bland intensivt arbete och kreativt kaos visar sig intuitionen från sin bästa sida. Förundrad står jag där och noterar att stressen nog allt inte är så omfattande. Eller?!

Små saker visar detta. T ex igår innan jag skulle gå från kontoret slår det mig att något är fel med konferensrummet inför morgondagens möten. Plötsligt hör jag mig själv fråga en kollega om rummet, som helt riktigt bekräftar att det är fullbokat imorgon.

Jag kände på mig att något var fel, men hur?! Intuitionens små rackartyg, som jag kallar dem, för de kommer helt oväntat, hjälper mig.

Jag gick bort mot spårvagnen och vet intuitivt att 3:an är på intåg, mycket riktigt där kommer den och jag går smidigt på.

Jag ska hyra ut min lägenhet och vet intuitivt när jag ser ett mail från en av alla 60 blivande hyresgäster att just han kommer vilja hyra den.

Så här fortsätter de små rackartygen. De är för mig indikationer på att mitt slowmotion-tillstånd börjar avta.

Låt oss lyssna på intuitionen och tacksamt ta emot!

Bild från Kalmar våren 2011.

20110526-014106.jpg

2 svar på ”Intuitionens små rackartyg”

Idag catchade jag upp och läste din blogg för de senaste dagarna och slogs då av att våra liv verkar vara väldigt parallella och lika just nu! Spänning, mycket på gång och extremt intensiva dagar! Till och med flyttlådorna omger oss båda! Så dina tips och tankar passade mig mycket väl! 🙂
Gott att höra att intuitionen verkar ha hittat tillbaka till dig och att slowmotion-tillståndet börjar ge sig av.

Här skrattar jag och gråter om vartannat. Jag stressar ihjäl mig för att sen plötsligt känna mig superlugn med läget under full kontroll. Jag äter hysteriskt ena dagen och har absolut ingen matlust nästa dag. Jag jobbar massor, kommer hem sent och stupar i säng idag och struttar runt i mysbyxor bland blöjor och flyttlådor imorgon. Stabilt läge? Nej. Men lycklig och på väg mot mitt livs dröm? Ja!

Love you sister!

Ja parallella liv med massa spänning, likheter och olikheter. 🙂
Glad för att mina små tips faktiskt kan vara till nytta, även för min fina vackra lillasyster som stött och blött allt med mig och som dessutom är en av de klokaste människorna jag känner. Ja intuitionen hittar hem och leder mig på min väg.

Oh, ditt livs dröm, att vara på väg dit och nu så nära. Vad underbart Maria, så glad för din/er skull. Anar vad det betyder för dig! 🙂 Din vardag låter väl tuff just nu men vi vet att det är övergående och att du snart sitter på er alldeles egna balkongterass och blickar ut över öppet vackert hav.

Du är värd allt och lite till, så nu andas vi och njuter av det vi har i vårt nu, för att sedan omfamna drömmen när den kommer.

Love you syster yster!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *