Kategorier
Kategorier

Att inte stå kvar vid perrongen

Jag står ofta vid perrongen på grund av att jag färdas mycket både professionellt och privat. Perrongen representerar för mig att välja riktning och att handla därefter. Vi gör oändligt många val varje dag som påverkar oss själva och andra runt oss. Val handlar om att välja väg. Antingen väljer jag medvetet riktning eller väljer jag genom att inte ta ställning. Det är också ett val.

Jag kan välja att vandra min egen väg eller någon annans. De flesta vandrar någon annans. Att vandra min egen väg handlar för mig om att stämma av med mig själv och välja inifrån. Bortom förväntningar, måsten, vanor och slentrian. Det gäller att ta reda på om det jag tänker välja är samstämmigt med mig själv.

Att inte stå kvar vid perrongen handlar för mig om att medvetet välja väg. Perrongen är en av mina hållplatser för att stämma av, andas och modigt välja väg.

Nedan en bild från Gotlandsfärjan, förvisso inte en perrong. 🙂

20110425-222121.jpg

2 svar på ”Att inte stå kvar vid perrongen”

Livets perrong, det är väldigt sant. Det gäller att följa känslan och kliva på de rätta vagnarna som tar oss åt rätt håll.

Japp livets perrong. Det känns verkligen vilken vagn som är den rätta men det gäller att stilla sig och känna efter. Att medvetet välja.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *