Kategorier
Almedalen Kategorier

Almedalen strikes back

Prime PR eldar på med sitt mingel medan lådvinslådskranarna gick varma.
Prime PR eldar på med sitt mingel medan lådvinslådskranarna gick varma.

Jodå, så klart vi gjorde Almedalen i år också. Detta politiska Ibiza som växer för varje år. Undrar bara när botten går ur. Tusentals seminarier och hundratals utställare måste dock slå i taket när det gäller uppmärksamhet. Men är det party så är det 🙂

Lokalpressen i form av en av redaktörerna på Gotlands Tidningar (sorry glömde namnet) puffade för sin blaska. En Amazon 68 för futtiga 27 laxar bland lokalannonserna. Inte illa! :-)
Lokalpressen i form av Gotlands Tidningar puffade för sin blaska. En av redaktörerna (sorry gömde namnet) gav oss ett gratis-ex. Och.. woow en Amazon 68 för futtiga 27 papp bland lokalannonserna. Nja får nog vänta 🙂
En av alla påverkare. Bakom fasaden Etanolpartiet dolde sig ett... bensinbolag. Men visst var det fyndigt.
En av alla påverkare. Bakom fasaden Etanolpartiet dolde sig ett… bensinbolag. Men visst var det fyndigt.
En vanlig dag i Almedalen. Politiker och deras svans (oss inberäknat) i massor.
En vanlig dag i Almedalen. Politiker och svansen av följare. Och vi med dem 🙂
Plötsligt bryr sig allt och alla om riktiga B-nyheter som ingen bryr sig om resten av året. Eller också spelar alla lite intresserade av varandras budskap för annars blir det ju lite pinsamt :-) Själva lyssnade vi uppmärksamt på alla som haffade oss. Masshypnos var ordet :-)
Plötsligt bryr sig allt och alla om riktiga B-nyheter som ingen bryr sig ett skvatt om resten av året. Eller också spelar alla lite intresserade av varandras budskap för annars blir det ju lite pinsamt 🙂 Själva var vi inte bättre. Vi lyssnade uppmärksamt på alla som haffade oss och ville prata miljöfrågor eller fler dagisplatser. Masshypnos var ordet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *